Fytostar Urifit D-mannose + Cranberry Caps 30

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

URIFIT® D-MANNOSE + CRANBERRY

+ Hibiscus, voor een goede blaasfunctie & blaasmilieu

Urifit® is een nutri-complex op basis van veenbessen met een hoge dosering aan PAC's - proanthocyanidins, D-mannose & Acerola. De formule is aangevuld met hibiscus dat bijdraagt aan een goede blaasfunctie en een gezond milieu in de blaas ondersteunt.

Gebruik

GEBRUIKSAANWIJZING

2 capsules per dag, 1 x 's morgens en 1 x 's avonds in te nemen met een groot glas water.

Samenstelling

BESTANDDELEN

Bevat per 2 capsules
Veenbes> PAC: 36 mg 360 mg
D-mannose 200 mg
Hibiscus> Polyfenolen: 13 mg 130 mg
Acerola> Vitamine C (31% RI*) 100 mg25 mg
*RI: Referentieinname

INGREDIËNTEN

Vulstof: Microkristallijne cellulose, extract van veenbes (Vaccinium macrocarpon, vrucht), omhulling: Gelatine, Dmannose, Extracten van: Hibiscus (Hibiscus sabdariffa, bloem); Acerola (Malpighia punicifolia L, vrucht), bevochtigingsmiddel: Magnesiumstearaat, antiklontermiddel: Siliciumdioxide.

Details
CNK3643764
FabrikantenOcebio
MerkenFytostar
Breedte88 mm
Lengte133 mm
Diepte35 mm