top of page

Wie zijn wij?

Een beetje geschiedenis
 

"Als pas afgestudeerde apotheker in 1993, ben ik aan mijn loopbaan begonnen in Mol-Millegem. In 1998 werd ik zelfstandig apotheker in het centrum van Wommelgem.  In 2003 kreeg ik de kans om Apotheek Piot in Sint-Lenaarts over te nemen en ben daar met veel enthousiasme aan begonnen.  In 2017 zijn we verhuisd naar onze nieuwe en grotere apotheek en hebben Yasmine en Hildegarde het team vervoegd. Ik ben fier op het traject dat ik al samen met Yasmine en Hildegarde heb kunnen afleggen.  Wij zijn vastberaden om dit de volgende jaren nog verder te zetten.”

 

Wat is onze missie

“Wij beschouwen onze taak in de apotheek veel meer dan het afleveren van geneesmiddelen. Mensen helpen en bijstaan staat centraal in onze aanpak.  De persoonlijke band en service op maat zijn sleutelwoorden bij Apotheek Van Campfort.”

 

Hoe pakken we dit aan

Bij het gebruik van meerdere geneesmiddelen zorgen we voor een persoonlijk medicatieschema zodat je weet welke medicatie je op welk moment moet nemen. Tevens kan je ook bij ons terecht voor medicatie voor je huisdier(en) en plantaardige geneesmiddelen en voedingssupplementen.

Naast het afleveren van geneesmiddelen en het geven van advies hebben wij ook een ruim aanbod van babyvoeding en verzorgingsproducten.  Ben je zorgbehoevend, heb je een ongeval gehad of ben je een dagje ouder en wil je zo lang mogelijk thuis wonen?  Bij ons kan je terecht voor een brede waaier aan artikelen (huren of kopen) die je het leven gemakkelijker en aangenamer maken. Lees hier meer over op de pagina  zorgapotheek .  Voor mensen die minder mobiel zijn kunnen we ook aan huis leveren.

Vaccineren

Tijdens de corona pandemie hebben we ook leren vaccineren en we passen dit ondertussen toe in onze apotheek. Zowel voor het corona vaccin als het griepvaccin kan je bij ons terecht. Graag bellen voor afspraak.

bottom of page