top of page

Zorgapotheek

Zorgpunt

Zorgpunt

 Kwaliteitsvol thuiszorgmateriaal voor een comfortabele thuiszorg. 

Zorgpunt is een netwerk van meer dan 300 Zorgpunt Apotheken in Vlaanderen die samenwerken met thuisverpleegkundigen, kinesisten en andere zorgverleners. Thuiszorgmaterialen uit het breed assortiment kan iedereen aankopen of huren per dag.

© zorgpunt

Zorgpunt
Orthoshop

Orthoshop

 Orthoshop, zoveel meer dan alleen thuiszorg! 

Bij OrthoShop zijn we thuis in zorg én orthopedie.

In ons groot netwerk van lokale thuiszorgapotheken kan je steeds  terecht voor een professionele service met een menselijke aanpak.

Want jouw comfort is onze zorg!

© orthoshop

Orthoshop
Yuno

Yuno

 Een matras zo uniek als jezelf! 

Een aanpasbare matras met schouder-, taille- en heupzone in 9 verschillende hardheden.

© yuno

Yuno
Orena

Orena

 Orena heeft een hart voor oren. 

Jouw oren helpen en jou helpen horen. Daarvoor zetten onze audiologen zich elke dag in. We komen naar je toe zodat jij je op je gemak voelt. We nemen de tijd zodat jij alles begrijpt. Een persoonlijke aanpak is bij ons de basis, gratis hoortesten en de beste hooroplossingen een evidentie. Wij zorgen voor jou met héél ons hart. Je hebt één contactpersoon die geduldig en met kennis van zaken naar je luistert, want met vertrouwen gaat alles makkelijker. Als jij je goed voelt, dan wij ook. Zo helpen wij je (h)oren.

© orena

Orena
Otolift

Otolift

 Dé meest gekocht traplift van de Benelux 

Gaat traplopen niet meer zo vlot? Otolift begrijpt dat u zo lang mogelijk op uw geliefde plek wilt blijven wonen. U kunt gerust zijn: onze trapliften maken uw trap veilig en uw woning weer toegankelijk. Bovendien passen onze trapliften in elke trapgang en bij elke trap – recht of bochtig. Want al onze trapliften zijn maatwerk. Kies uit verschillende modellen en ga voor de stijl die bij uw woning en trap past. Samen vinden we altijd de perfecte oplossing.

© otolift

Otolift
Advys

Advys

 Deskundig advies 

Advys is invoerder van medische hulpmiddelen voor thuisgebruik (ADL) en het paramedisch team. 
We verdelen niet rechtstreeks naar de eindgebruiker, maar werken via bandagisten, medische vakhandels, apotheken en thuiszorgwinkels.

© advys

Advys
Able2

Able2

 Innovatie in zorg en revalidatie 

Able2 is totaalleverancier van zorghulpmiddelen, revalidatiehulpmiddelen en hulpmiddelen voor ouderen.

Iedereen gebruikt hulpmiddelen, jong en oud. Een pen om mee te schrijven, een stok of rollator om mee te lopen, een opener om potjes mee te openen, een beugel ter ondersteuning of een lichttherapiebril tegen de winter blues. Het zijn allemaal hulpmiddelen die het leven eenvoudiger, mobieler en makkelijker maken.

© able2

Able2.png
bottom of page